• تاریخ انتشار : 1403/06/15 - 07:53

جلسه شهریورماه کمیته سکته حاد مغزی (724) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه شهریورماه سکته حاد مغزی (724) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، راهکارهای کاهش فاصله زمانی بین ورود بیمار دچارسکته حاد مغزی به بیمارستان تا شروع درمان ویژه استاندارد (DNT) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در جلسه سکته حاد مغزی (724) که یکشنبه 11 شهریور 1403 برگزار شد، دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع  با اشاره به ارائه گزارش ماههای خرداد و تیر در این جلسه گفت: فاصله زمانی از لحظه ورود بیمار تا شروع درمان ویژه استاندارد (Door to Needle time ) در برخی موارد بالا بود که علل وعوامل آن بررسی شد.
معاون درمان مجتمع ادامه داد: بیمارانی که از زمان شروع علائم سکته مغزی در آنها 6 تا 24 ساعت می گذرد، باید MRI کد سما داشته باشند. قرار بر این شد تا برای انجام MRI سریع (کد سما) برای این دسته از بیماران، اقدامات لازم انجام شود.
دکتر طاهر با اشاره به مبحث مراقبت های بحرانی عصبی(Neurocritical Care) گفت: انشالله که بتوانیم تا ماههای آینده NCCU (Neurocritical Care Unit) یا واحد مراقبت های بحرانی عصبی را در بیمارستان حضرت مهدی (عج) راه اندازی کنیم.
وی افزود: در این جلسه در خصوص  پشتیبان ICU یا مراقبت های ویژه در استروک یونیت (SCU)  بحث هایی صورت گرفت.
توضیح این که در جلسه کمیته سکته حاد مغزی (724) دکتر محمد طاهر معاون درمان مجتمع، دکتر محمدحسین حریرچیان رئیس بخش جامع استروک و رئیس بخش نورولوژی مجتمع، دکتر محمد افضلی مقدم رئیس بخش اورژانس مجتمع، دکتر مژگان رحیمی مدیر گروه بیهوشی و مراقبت ویژه مجتمع، دکتر مژده قبایی مسئول واحد مدیکال بخش جامع استروک و دبیر علمی کمیته و سایر اعضا حضور داشتند.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها